SmartContract.nl

coinbundle logoAllereerst: het is eenvoudig te beginnen met CoinBundle. De gebruiker hoeft alleen zijn creditcard te gebruiken of bankinformatie op te geven, een paar vragen te beantwoorden en te selecteren met welke bundel hij of zij wil beginnen. Het kost een paar minuten om te beginnen.

Ga naar CoinBundle.comMeer info over CoinBundle

CoinBundle als oplossing voor verschillende problemen

CoinBundle fungeert als oplossing voor verschillende problemen in de cryptowereld. Een van de grootste problemen met het investeren in crypto is dat veel bedrijven en adviseurs een zogenaamde ‘fee’ vragen. Ze kosten meer dan twee procent van de jaarlijkse opbrengsten. Dat staat groei in de weg. Deze dienst vraagt geen jaarlijkse fees en geeft daarom meer rendement.

coinbundle

Voor veel mensen lijkt beginnen met crypto ingewikkeld. Je moet op de hoogte zijn van de verschillende exchanges en er komt het één en ander bij kijken. Daar biedt CryptoBundle een oplossing voor, door het investeren eenvoudiger te maken. Alle benodigdheden staan op één plaats en het kost relatief gezien minder moeite dan het aanmelden en doorlopen van de KYC processen van crypto exchanges.

Helaas worden nog altijd veel beginners opgelicht. Dat komt doordat er veel ondoorzichtige coins zijn. Deze coins zijn alleen ontworpen om het geld te innen en investeerders te scammen. Het echte probleem zit hier in het doen van due diligence-onderzoek. Het kost tijd en moeite. CryptoBundle laat investeerders alleen werken met goedgekeurde cryptomunten. De dienst heeft een team van experts dat individuele projecten analyseert en tijd bespaart door de coins door te lichten.

De veiligheid van het kopen

Crypto-exchanges en platformen krijgen te maken met beveiligingsuitdagingen. Om deze uitdagingen aan te gaan, is CoinBundle een partnership gestart met Kingdom Holdings. Dat houdt in dat wordt gewerkt met Trust Accounting System. Dit systeem bestaat onder meer uit een ‘disaster recovery plan’ Oftewel: niet alles is weg in het geval van nood. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld een hack.

CoinBundle werkt met een extra beveiligde website. Alle data wordt versleuteld en gaat bovendien langs een firewall. Daarnaast werkt het met de zogenaamde ‘Protocol Security Bounty’. Dat is een programma waarbij de dienst en hackers samenwerken om lekken te dichten en het handelen in crypto zo veiliger te maken.

CoinBundles kopen

Om snel te kunnen beginnen met het handelen in crypto, heeft CoinBundle meerdere ‘Bundles’ samengesteld. Deze bundels hebben ieder een eigen doel, zodat iedereen een passende bundel kunt vinden. De bundels zijn voornamelijk gericht op beginners.

crypto bundles

Conservative Bundle

De Conservative Bundle is een bundel voor de HODL’er. Met deze bundel worden de hoogste stabiliteit en de meest betrouwbare returns geboden. In deze bundel zitten twee cryptomunten met de hoogste marktkapitalisatie.

Aggressive Bundle

De Aggressive Bundle is bedoeld voor agressieve investeerders die een snelle groei verwachten. In de bundel zitten 10 verschillende cryptomunten, die zijn uitgezocht aan de hand van marktkapitalisatie.

Emerging Bundle

De Emerging Bundle is gericht op investeerders met een technologie-achtergrond. Deze investeerders kunnen participeren in technologieën met veel potentie. Kortom, er kan geïnvesteerd worden in de cryptocoins die een grote belofte voor de toekomst vormen. In deze bundel zitten 10 coins.

Thematic Bundles

Naast de eerder genoemde bundels biedt CoinBundle nog een aantal andere bundels aan, zoals de Eco-Friendly Bundle, The Halal Bundle en The Asian Tigers Bundle. Deze bundels sluiten aan op je normen en waarden.

Ga naar CoinBundle.com

Zelf een bundle maken

Met CoinBundle is het mogelijk zelf een bundel te maken, waarin je al je favoriete coins opslaat. Het is niet alleen mogelijk om deze bundel zelf te gebruiken, maar ook om deze te delen met andere investeerders en zo anderen te laten profiteren van jouw kennis.

Een bundel wordt op een eenvoudige manier aangemaakt: CoinBundle heeft hiervoor een systeem ontworpen aan de hand van kunstmatige intelligentie. Deze algoritmes verbinden automatisch de juiste combinaties van coins, gebaseerd op jouw wensen.

Na het aanmaken van de bundel kun je deze in de marketplace zetten, of verkopen op een kanaal waar je een influencer bent. Anderen kunnen dan op jouw manier crypto kopen en investeren. In ruil daarvoor krijg jij een beloning: een aandeel in de winst van CoinBundle Tokens. De beste bundels krijgen de hoogste beloning.

Aan de slag met CoinBundle Tokens (BNDL)

CoinBundle heeft een eigen ERC20 token: The CoinBundle Token (BNDL). Deze token wordt gebruikt om goede gebruikers te belonen. Met de token kunnen gebruikers ook taken uitvoeren, commissie verdienen en toegang krijgen tot extra functies.

Licenties in de Filipijnen

Om echt voet aan de grond te krijgen, heeft CoinBundle een licentie aangevraagd in de Filipijnen. Dat is een aantrekkelijk economisch gebied vanwege de belastingvoordelen en de opkomende fintech industrie in het land. In mei is de licentie toegewezen. Daarmee begint een belangrijk nieuw hoofdstuk voor de dienst: er kan nu gespaard en geïnvesteerd worden.

Volgens de CEZA, waar de Filipijnen lid van is, gaat crypto een mooie toekomst tegemoet. Het zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen en dat consumenten en investeerders beschermd zijn. Uiteraard wordt het land er ook beter van: het gaat profiteren van nieuwe banen en het wordt nu mogelijk om er cryptocurrency bedrijven op te zetten. Daarmee heeft CoinBundle deuren geopend. Met het behalen van de licentie is de tijd echt daar om aan de slag te gaan met crypto.

Toekomstplannen van CoinBundlePlannen

Het afgelopen jaar heeft de dienst al aardig wat bereikt: de website is opgestart en het referral programma is begonnen. Early adopters zijn lid geworden en er wordt gewerkt aan partnerships met verschillende landen. Voor 2019 staat ook een uitbreiding naar de Verenigde Staten gepland, waarmee de dienst op nog meer plaatsen kan opereren.

Volgend jaar worden nog meer nieuwe functies gebouwd. Zo kunnen gebruikers straks werken met zogenaamde ‘BundleCards’. Deze kaart stelt gebruikers in staat overal te wereld te betalen met de cryptocurrency uit hun portfolio.

De ontwikkelingen gaan snel en de roadmap van CoinBundle is goedgevuld. Tot in ieder geval 2020 zijn er plannen omschreven op de website. Daarmee lijkt het een goed moment om in te stappen en mee te doen met CoinBundle.

Ga naar CoinBundle.com

Als crypto enthousiasteling volg ik de ontwikkelingen met betrekking tot smart contracts op de voet. Middels mijn berichten geef ik informatie over mijn ontdekkingen. Ik geef nooit financieel advies.

Reacties bekijken

Er zijn momenteel geen reacties.
Volgend bericht