SmartContract.nl

Nog lang niet alle ondernemers hebben cryptocurrencies geaccepteerd als betaalwijze. Daar wil MF Chain een verandering in maken. Het bedrijf wil onder meer ontwikkelaars helpen om hun dApps te kunnen lanceren.

Wat is MF Chain?

Modern Finance Chain (MF Chain) is een bedrijf dat wil werken aan de toekomst van cryptocurrencies. Het verbindt verwerkers met verkopers. Op die manier wil MF Chain waarde toevoegen voor alle betrokken partijen bij een aankoop. Dat zal de digitale economie vooruit helpen.

Het moet mogelijk worden dat consumenten altijd producten en diensten kunnen afnemen en deze betalen via welke cryptocurrency dan ook. MF Chain wil dit faciliteren door middel van de implementatie van een platform. Dit platform bestaat onder meer uit app developers, ondersteuning voor meerdere talen en een library met smart contracts, die al klaar staan om te lanceren.

Het team van MF Chain

Het team van MF Chain bestaat uit wiskundigen, expert level blockchain developers en teamleden met een mastertitel. Samen vormen ze een briljante geest, die cryptocurrency vooruit wil stuwen. Het team heeft een gedeelde passie voor de toekomst van de blockchain. Experts zijn samen gaan werken om een complete en robuuste digitale economie te bouwen.

MF Chain werkt ook met een Expert Advisory-team. Door hiermee samen te werken probeert het bedrijf een solide oplossing te zijn voor onder meer betalingsverkeer. De adoptie van cryptocurrency staat echt voorop.

Caraïben

Het team van MF Chain werkt rond de hele wereld, maar het hoofdkantoor staat op het eiland Nevis, op de Caraïben. Dit is een belangrijke hotspot voor cryptocurrency. De populariteit ervan groeit daar op rap tempo en er ontstaat een steeds groter wordende crypto community.

Missie

Kort gezegd is het de missie van MF Chain om de wereld cryptocurrency te laten omarmen. Op lange termijn wil het verkoop- en consumenten reward programma’s gaan aanbieden. MF Chain wil nieuwe projecten voorzien van belangrijke hulpbronnen en deze laten integreren in de handel.

Projecten kunnen worden opgestart vanuit de MF Mainnet Innovation Incubator. Deze projecten worden ondersteund met hulp in ontwikkeling en marketing, in ruil voor een klein aandeel in het bedrijf. Op die manier worden de kosten tot een minimum beperkt. Zeker in de kritieke fasen is dit van belang. Dit draagt, volgens MF Chain, ook bij aan het eigen succes.

Volgens MF Chain moet het bouwen van de toekomst van cryptocurrencies niet draaien om geïsoleerde, met regels bezaaide blockchains. Modern Finance Chain’s visie kan in drie woorden worden samengevat: vrijheid, keuze en beloningen.

MF Mainnet

MF Mainnet is bijna niet te vergelijken met andere blockchains. Het maakt direct gebruik van de mogelijkheid om verwerkingen aan de handelsstroom toe te voegen. Daarbij worden ICO- en dApp-projecten mogelijk gemaakt, zodat de welvaart meteen benut kan worden.

Deze blockchain bereikt consensus met minimaal verbruik van energie. Het werkt daardoor op een eco-vriendelijke manier. Door gebruik te maken van incentivized masternode offering, kan Mainnet decentraliseren. Er zijn al duizenden globaal uitgerolde nodes.

Hoe werkt MF Chain?

MF Chain wil de wereld helpen om crypto mainstream te maken. Het moet aangenomen worden als een betaalmiddel voor een wereldwijde digitale economie. Grenzen moeten doorbroken worden. Dit moet gebeuren door middel van een universele betaaloplossing en een beloningsprogramma. Daarnaast is er ook een eigen token.

Modern Finance beloningen

Modern Finance Chain heeft twee soorten beloningen: een consumer reward system en een merchant reward system.

Het consumer reward system bestaat uit 1% korting op alle maandelijkse aankopen die met behulp van MFX tokens worden gedaan. Daarnaast kunnen gebruikers crypto uitgeven zonder daarvoor een wallet aan te maken. Het kost niets extra om MFX tokens te gebruiken en de gebruiker wordt in staat gesteld in meerdere cryptovaluta te betalen.

Het merchan reward system bestaat uit de vrijheid van koopvaardijbanken en verwerkers. Daarnaast krijgen verkopers 1% korting op alle verwerkte cryptovaluta betalingen. Daarbij profiteren verkopers van een vrijstelling van kosten voor terugboekingen, afwikkelingskosten, beoordelingskosten of betalingskosten. Er geldt geen ‘Hoog Risico’-categorie voor verkopers meer, er zijn fiat conversies mogelijk en een nieuw marktbereik kan worden aangeboord.

MF Chain als betaaloplossing

MF Chain kan ook gebruikt worden als betaaloplossing. Zo maken de app voor Android en iOS van elk mobiel apparaat een POS-station. Kortom: de klant kan meteen per mobiel afrekenen. Deze apps werken eenvoudig en op een intuïtieve manier. Dat komt vooral doordat de app op een cleane manier is vormgegeven.

De betaaloplossing ondersteunt meerdere cryptovaluta. Verkopers kunnen de door hen gekozen cryptovaluta meteen accepteren. Op die manier verdienen ze ook MFX-beloningen. Verkopers kunnen elke wallet gebruiken om te verbinden. Daardoor heeft de consument nooit speciale software nodig.

De verkoper beslist met MF Chain zelf hoe deze cryptovaluta betalingen wil verwerken. Zo kan de betaling direct naar contact geld omgewisseld worden of kan een percentage in cryptovaluta blijven staan.

MFX token

MF Chain heeft ook een eigen token: MFX token. Dit is niet per definitie een security. Hoewel de MFX token op verschillende manieren gebruikt kan worden, is het vooral bedoeld als manier om de beloningssystemen te kunnen gebruiken. Vergelijk het met de beloningsprogramma’s van creditcardmaatschappijen vandaag de dag.

Het houden van MFX betekent niet dat je ergens eigenaar van bent of dat je aandelen hebt. Het betaalt geen dividend uit en er kan niet over gespeculeerd worden.

Als crypto enthousiasteling volg ik de ontwikkelingen met betrekking tot smart contracts op de voet. Middels mijn berichten geef ik informatie over mijn ontdekkingen. Ik geef nooit financieel advies.

Reacties bekijken

Er zijn momenteel geen reacties.
Volgend bericht