SmartContract.nl

Tot grote opluchting van TRON fans en HODLers is de cryptomarkt gestabiliseerd. In eerste instantie leek de lancering van het mainnet voor een eersteklas tripje naar de maan te zorgen, maar toen werd het verstoord door een dalende Bitcoin en Ethereum die de hele crypto markt met zich mee naar beneden sleurde.

Bitcoin daalde van bijna 10.000 dollar in de eerste dagen van mei naar 7132 dollar. De waarde van TRX volgde dezelfde trend, aangezien het op 30 april nog 10 dollarcent waard was. Het daalde vervolgens tot 0,058 eurocent. Sinds dat punt hebben zowel de Ethereum koers als TRON koers zich hersteld.

31 mei: onafhankelijkheidsdag

Ondanks de onrust op de markt verloopt de lancering van het mainnet van TRON (TRX) nog steeds volgens schema. Justin Sun neemt de leiding wat betreft de communicatie en de opwinding die toeneemt naarmate de gebeurtenis nadert. Sun noemt de mainnet lancering als een ‘onafhankelijkheidsdag’. Justin en de Tron Foundation streven er naar om het web te decentraliseren. Daarom beschouwen ze 31 mei als een soort onafhankelijkheidsdag.

Uitzending mainstream

Tron heeft de livestream voor de lancering van het mainnet vanaf 11.00 uur uitgezonden in Beijing, wat 3.00 uur. Universal Time is. Dit betekent dat je de livestream vanaf 05.00 uur ’s ochtends in Amsterdam kon bekijken.

Links naar livestream

Justin Sun heeft een aantal links gegeven naar de livestream. Deze is zowel op YouTube als Periscope te bekijken:

Steun voor migratie TRX tokens

Wie niet in staat is geweest om de lancering live te kijken vanwege tijdsverschillen, kan altijd diverse websites raadplegen voor het laatste nieuws. Een daarvan is Ethereum World News.

Een van de laatste nieuwtjes is dat de CoinTiger exchange bekend heeft gemaakt dat het de migratie van TRX tokens vanaf 21 juni zal gaan steunen. Waarschijnlijk kondigen binnenkort meer exchanges aan dat ze de migratie zullen steunen.

Als crypto enthousiasteling volg ik de ontwikkelingen met betrekking tot smart contracts op de voet. Middels mijn berichten geef ik informatie over mijn ontdekkingen. Ik geef nooit financieel advies.

Reacties bekijken

Er zijn momenteel geen reacties.
Volgend bericht