SmartContract.nl

EOS-token (ERC-20) houders: Zij worden eraan herinnerd om het token-distributie deel van de EOSIO-website te controleren op details over hoe zij het belangrijke proces moeten doorlopen om hun Ethereum-adressen te registreren vóór 2 juni 2018 om 21:59:59 UTC *. Registratie maakt het mogelijk om adressen en bijbehorende saldi te identificeren na de release van EOSIO v1.0.

Ga voor meer informatie over dit proces naar het gedeelte “EOS-tokenverdeling” onderaan de EOSIO-webpagina. Klik vervolgens op de koppeling “Ontvang EOS” en vink de juiste selectievakjes aan om akkoord te gaan met de voorwaarden van de overeenkomst. Volg daarna de pagina met instructies, die details over adresregistratie bevat.

De instructie-pagina is niet beschikbaar in de VS en China omdat EOS-tokens niet worden aangeboden of worden gedistribueerd aan Amerikaanse of Chinese personen.

*SmartContract.nl registreert geen Ethereum-adressen voor iemand. Houders van tokens moeten rechtstreeks bij beurzen informeren over de huidige adres-registratie status en technische specificaties voor de release van EOSIO v1.0.

Als crypto enthousiasteling volg ik de ontwikkelingen met betrekking tot smart contracts op de voet. Middels mijn berichten geef ik informatie over mijn ontdekkingen. Ik geef nooit financieel advies.

Reacties bekijken

Er zijn momenteel geen reacties.
Volgend bericht